vrijdag 12 mei 2006

Meer Muis Dan Je Lief Is....part I

Tjonge, wat een reacties op zo'n kleine muizenpost. De eerlijkheid gebied me wel te vermelden dat de meeste reacties toch van mensen zijn die deze muis al langer kennen dan de anderen. Maar dit allemaal even terzijde en nu even waar het muizenleven echt omdraait...
Eigenlijk kan je spreken van een soort muizenval waar ik even niet zo snel uitkom. Toegegeven, het lekkere stukje kaas was al flink aangevreten maar het was nog niet op, althans dat dacht ik.
De muizenvanger besliste echter anders en gooide de val dicht. Een donderslag bij een licht bewolkte hemel zak maar zeggen. Belangrijkste is nu dat de 2 kleinste muizen gewoon in een veilig en vertrouwd holletje (kunnen) blijven wonen. En deze muis? Ach er zijn vast nog wel ergens andere stukkies kaas te proeven en/of te eten maar voorlopig moet ik nog eerst ff dit stukje verteren. En zo'n kleine drukke muis blijft altijd opportunistisch en positief, en de humor zal altijd blijven. Voorlopig is de wereld van deze muis nog niet verlost...;-))

3 opmerkingen:

MacBjorn zei

Tja, de ene kaas wordt lekkerder als 'ie een paar jaar heeft liggen rijpen en de ander moet je na een week al weggooien omdat het meer naar ui smaakt dan naar kaas.
Komt allemaal goed. De kleine muisjes zullen even moeten wennen aan de nieuwe situatie. Als dit stuk kaas verteerd is dan loop je vanzelf tegen een lekker fris stuk Edammer op met van die enorme gaten!

:DD

XyonN zei

Ik zelf lust wel een belegen kaaske. Maar doe maar rustig aan met het stukje dat je hebt muis, in de toekomst komen de andere stukjes wel. En wat gaten betreft, die moet je vullen ;)

Deskman zei

Zegt de muis tegen de olifant: wat stampen we lekker hé...