zaterdag 17 juni 2006

Muis vindt Mu(i)ze.....???..

Wtf happened? Je favoriete muis ging virtueel op stap. Lekker de kroeg in, slap ouwehoeren, løl trappen, ach je kent me...;-) En wat een løl had ik, anoniem slap geklets, gebbetje hier, bijdehandte opmerking daar... maar iedere x was er dame die: a. Me bij kon houden kwa typsnelheid, b. Correct nederlands typte, c. Soms, ik zeg soms, bijdehandterder uit de hoek kwam dan deze muis en d: Na nadere bestudering van een verhaal op internet er ook nog eens lief en leuk uitzag....zou het dan nu al?...hmm interesse was gewekt. Klaarwakker en vingers vlogen over tb zo hard dat er bijna rook af kwam, tijd tikte verder en mijn vingers ginegen steeds sneller, hartslag trouwens ook (dat had al een "waarschuwing" moeten zijn). En na toevoegen in Adium (føk MSN..!troep) ging het nog sneller en leuker. Damn, het werd gewoon alweer bijna licht toen ik eindelijk met moeite de combinatie apple en Q had gevonden. Om een kort verhaal lang te maken, ik kon 's avonds al bijna niet meer wachten om de typevaardigheid weer bij te spijkeren..;-). Gezellig kletsen is één maar in zo'n korte tijd zoveel connecties te vinden? Meant 2 B? Who knows, misschien is de muizeval wel express door iemand neergezet om ernaast toch een redster in nood ernaast te zetten? Na 1,5 dag denken, piekeren, kaas eten, werken en in gedachte afdwalen weer met haar zitten kletsen tot diep in de nacht/vroeg in de ochtend, sterker nog zelfs elkaar al gesproken over de foon. 2 Souls One thought all the way. Hoe bizar is het om continu een dubbele conversatie te voeren omdat je alle 2 exact hetzelfde zegt? Hoe bizar is het om je bij iemand thuis te voelen terwijl je een (*&^ eind ver weg zit? Love has strange ways..was dit de bedoeling?Nee..is het leuk?Ja...voel je iets raars? Nou en of...in een flash (h)erkende ik het gevoel, het gevoel van een soulmate, het gevoel van niets te hoeven zeggen en dan in die stilte toch alles verteld te hebben met een simpel woord, het gevoel in je buik dat opspringt als je haar ziet verschijnen? En er vet van baalt dat je niet zomaar in de auto kan springen en je gevoel achterna gaat reizen? Ow het is zo raar, bizar en vreemd tegelijk. De muis is van de kaart en ff de weg kwijt (geen nood) op een positieve manier..

14 opmerkingen:

XyonN zei

Nu ben ik als rat natuurlijk ruize benieuwd wie het is.

Leuk om te horen man! Go for it!

marloez zei

klinkt goed muis! ;)
al toe aan bakje koffie? Mark heeft net gezet!

xx

marloez zei

oeh! ik kreeg net een briljant plan, maar je bent nog niet wakker dus ik stoor je er hier maar mee :P

Zin om met markie te komen bbq'en in ermelo-city in juli? :DD

o ja, en nog wat... je schrijft leuk! moet je wat mee gaan doen! column ofzo :P

xx!

MacB. zei

Jeemig Mick.... is er ineens een Miny op je pad gekomen? Daarom was je zo stil de laatste tijd LOL!
Ik zou zeggen: griep oan! Knabbel maar eens lekker van dat kaasje! Eerst even goed je vachtje borstelen en je staartje poetsen want Miny-muisjes verwachten dat Mickey's er tip-top uitzien!

marloez zei

dus meneer vond me niet enthousiast genoeg na 4 uur slaap en om 8.13 uur al gepost te hebben op zn weblog? :P

herkansing: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! You're dooo... eehm nee, kjooooooooooooooooooeeeeeeet!


:DD

wish you all the luck beeb,

:-*++

Freek zei

Cool MacMuis. Enne gezellige Brabantse, oefen maar vast op de zachte 'g'.

Anoniem zei

Oja... luistertip van de week:
The Cure - 'Friday I'm In Love'

Al is 't maar voor onderweg. Have fun!

:D

loez zei

beide muizen zijn welkom op de bbq trouwens.. ;)

enne..anonymous? Daar doen we niet aan he! :P

Freek zei

Oops anoniempje ?! Ongelukje. Dat was ikkuh. :D

MissieMinnieMick (alias Daan) zei

Voor als het niet duidelijk is omdat er misschien anoniempje staat. Het is Missie Minnie met ingang van vandaag echt van Mick...;-)
Nadat muis een super lange treinreis had gemaakt, mij onwijs in onzekerheid te hebben gelaten door een latere trein te nemen (met dank aan Loez voor haar support) kwam hij dan toch eindelijk aan. Ik dacht waaauw...he is god ... maar nee een muis kan uiteraard nooit god zijn, dus het is Muis. Muis is alles wat ik dacht en meer. Minnie is gevallen, is in de muizentrap van muis gevallen. Muis en Minnie hebben het zwaar met deze gedachte but yeaaah the're so doomed!
Liefs Minnie die de vriendjes van Muis nogmaals super wil bedanken voor alle support tijdens de vrijdagavond dat Muis op zoek was naar zijn muizenval.

xxx
Minnie

MissieMinnieMick (alias Daan) zei

PS het is bijna 5.00 uur en hij is nog wakker. Iets wat nog best een wonder genoemd mag worden...minnie toch interessanter dan ze zelf dacht..;-)
Oohja ik heb pas 1 keer ja je hebt gelijk schat gehoord...ook daar moeten we iets aan veranderen...

loez zei

sorry minnie, dat ik je niet geloofde, haha! Moeten jullie beiden ook maar niet van die enorme grappen makers zijn :P

Ik ben blij dat jullie elkaar gevonden hebben, letterlijk en figuurlijk.. ;)

en minnie...volgende keer als je de Muis kwijt bent even bellen he, geloofwaardiger dan sms ;)

luv you!
xx loez

Beer zei

Oh maar wist je dan niet dat muizen nachtdieren zijn dan? En deze is ook overdag actiever dan zijn soortgenoten hoor. Saai zal het zeker niet worden Danielle!

Milottegirl zei

Soulemates zijn is weten wat er in de ander omgaat terwijl je het niet kunt wten. De band tussen soulmates is heel erg bijzonder.

MacMickey, ik wens je heel veel plezier met je soulemate.