donderdag 13 juli 2006

More and More

Meer muziek met Muis was de titel van mijn vorige blog. En alhoewel deze blog met vele positieve reacties beloond werd, was er niemand die zich afvroeg wat ik met deze titel bedoelde.
Dat zal ik vandaag uitleggen.

Muis en Muziek gaan niet zonder elkaar. Sterker nog ze gaan hand in hand. (zoiets als Hand in hand kameraden) Sowieso brengt Muis veel Muziek in mijn leven. Hij maakt dat het leven leuker is, dat de zon toch schijnt al regent het dat het giet. (het regent zonnestralen)
Maar...Muis is een echte muziekfreak zoals jullie wel zullen weten. Hij speelt fabelachtig gitaar (oke ik zal lichtelijk bevoordeeld zijn). Als hij tot rust wil komen dan pakt hij zijn gitaar en begint te spelen. (De vraag is uiteraard of ik dan wel tot rust kom maar ach dat is bijzaak..;-) ).

De vraag is uiteraard of er nog enige realiteit bestaat in dit muizenleven? Wat is realiteit? Dat ga ik even in de Dikke van Dale opzoeken..Zelfs de van dale kan mij het antwoord niet geven omdat de server overbelast is. Nou dan ga ik zelf maar even bedenken wat realiteit zal zijn. Ik denk dat het betekent dat je heel goed weet wat je doet. Dat je je niet laat beinvloeden door invloeden van buitenaf. Dat denkende weet ik dat wat er met muis en minnie gebeurt realiteit is. Er is geen weg terug. Dus....vanaf vandaag gaat deze Brabo zich inschrijven in de provincie Drenthe, en kan Muis piepen wat ie wil maar Minnie vertrekt niet meer uit zijn holletje.

Met dit overdacht te hebben ga ik op weg naar het gemeentehuis om mij in te schrijven.

Maar eerst nog even de titel van deze blog. More and More...het slaat op Muis en Minnie, het is een gevoel wat alleen maar meer en meer wordt. Het is de halve titel van mijn nieuwe favoriete nummer (love you more). En met gevaar voor zwijmelalarm ga ik dit blog toch posten. En als de realiteit ooit echt toeslaat, vieze haren in de douche, vuilniszakken die niet weggebracht worden, te veel slaap en te weinig hobbytijd, dan denk ik er misschien anders over, maar voor nu..: Muis I love you. En muizenvriendjes, blijf me op de hoogte houden van de dingen die hij uitspookt he...

Liefs
Minnie

1 opmerking:

loez zei

jemig de pemig!!

w00t!

.....

*stil van*

eehm...

jeeeeeeeeeeeeeeeeej! you're doooooooomed! :P

Heel veel geluk lieve muize-schatten van me! Ik gun jullie alle geluk van de heeeeeeeele wereld!

:-*++