woensdag 9 augustus 2006

MacMuizen On Tour...part I

Zo, héhé, tijd, rust en inspiratie om de handel hier weer ff te updaten. Zaterdag 5 augustus was dus de dag: Het Afzwemmen Van Het Oudste Muizenkind. Na een intensief trainingskamp van 2 weken (PvdHoogenband, eat your heart out!) mocht Noah zaterdag om 10.00 uur met kleren en al het water in springen met als uiteindelijk eindoel de gouden medaille bij de OS over 15/16 jaar. Ho wag ff zover waren we nog niet. Eerst maar eens dat A diploma (old skool style). Heel schattig om zo'n klein koppie net boven de waterspiegel te zien genieten van zijn eigen kunnen. En na het watertrappelen was het dan zover! Het felbegeerde A diploma was in zijn bezit! Na felicitaties van opa en oma en andere bekenden, hop de auto in en snel naar huis! Spullen inpakken en vrooeeem...de Macosx.nl BBQ in Kaatsheuvel! Via tussenstop in Loon op Zand naar het fantastische terrein van ByeBye en Anton gereden. Het was al gelijk gezellig. En eindelijk, eindelijk kon ik dan mijn grunnegs maatje omhelzen..;-)) Heel leuk om zo toch wat real-live faces te zien die achter de ava's en bijdehandte posts schuilgaan. ook de minimuizen vermaakten zich prima met de trekker en de "Ultimate Game Room".
Na het eten toch maar ff de tent voor de jongens opgezet en toevallig paste Minnie en ik er ook nog bij! Toen de avond viel en de fakkels aangestoken werden was het tijd om de gitaar tevoorschijn te halen en deze bende Maccers eens kennis te laten maken met de klanken van Rooie Rinus & Pé Daalemmer.

En tja aan alles komt dan toch een eind. Na een geweldig ontbijt de volgende ochtend vertrok de muizenfamilie richting Zeeland om bezoekje te brengen aan een goede vriendin en haar zus en zwager. Via Rotterdam 's middags weer naar boven (uiteraard via de Mac). Moe maar voldaan kwamen de muisjes rond 22.00 het eigen holletje weer in..al met al een zeer geslaagd weekend. Mede namens Minnie en de minimuizen: Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende (OS)X!!

Geen opmerkingen: