woensdag 9 september 2009

Mag het een iTablet zijn?

Maccommunity zit vanavond weer klaar voor een Apple event. "It's only rock and roll, but we like it", zo heeft Apple het event gedoopt. Wat is dan de meeste logische reactie? De Beatles in de iTunes Music Store! Leuk bedacht, ware het niet dat de "It's only rock and roll" van de Rolling Stones is. Speculeren is altijd leuk natuurlijk, sommige dingen zijn al min of meer gelekt zoals het verschijnen van iTunes 9*. We zullen zien of Steve Jobs terugkeert naar het podium. Welke nieuwe iPod modellen er verschijnen en misschien is er dan een "One last thing...." Toch Sir McCartney?

Meerdere geruchten over een iTablet, ikzelf zie het nut er niet van in. Een kruising tussen een MacBook en een iPhone. Hoe groot/klein mag/moet dat ding dan wezen? De iPhone is al een aardige opvulling van je broekzak. Een hebbeding wordt het vast zeker, ongetwijfeld met een prachtig alu-unibody en schitterende vormen voor een "aardig prijsje". Waarom maakt Apple dat? Omdat men het wil, dan kan men daarna tenminste weer zeuren om een netbook.

Mooi, en nu maar wachten op vanavond. Bier en chips staan al klaar. Kan ik gelijk door met het schrijven over het event en naar het voetbal kijken. Life's good.

*Behaalde resultaten door voorspellingen in het verleden bieden totaal geen garantie bij welke Apple event/keynote dan ook*

1 opmerking:

Bjorn Nelissen zei

Zucht... wéér geen Powerbook G5! Ze hebben het beloofd!!! Ik begin stilaan te denken dat de PB G5 nooit het levenslicht zal zien.

Ben ik even blij dat ik morgen niet hoef te werken... 'Hebben jullie de nieuwe iPod Nano al?' of 'Ik heb gisteren een iPod bij jullie gekocht en nu zie ik op internet.....'

:D