zaterdag 5 september 2009

Muizen maken meerdere moves

Muizenkinderen nog an toe! Ein-de-lijk de tijd en rust om dit blog weer eens een schop te geven. Er is wel het een en ander gebeurd bij de muizenfamilie. Ten eerste zijn we nu echt een geregistreerdmuizenschap aangegaan. Het was een prachtige dag, Mevr. Minnie zag er prachtig uit en er zijn her en der wel wat tranen gelachen, er is onnozel gedaan maar ook tevreden..... Oh ja, stopwoord van het feestje? You Rock! ;-)

Veel tijd om van de wittebroodkruimel weken te genieten was er niet, er moest namelijk weer verhuisd worden. Tja als je ergens langer dan een jaar zit dan gaat het kriebelen he? De voorkeurswoonplaats bood echter niet de gewenste mogelijkheden dus zijn we maar nog verder zuidwaarts getrokken. Onze huidige provincie grenst nu direct aan het schone Brabant! Verder mag ik niet, ik krijg geen permanente verblijfsvergunning voor Brabant, alleen maar tijdelijk (door)reisvisums.

Binnenkort valt er weer wat te bloggen over een Apple event. Ik moet ook nog wat roepen over de SnowLeopard upgrade, kortom, ik heb er weer zin an!

Geen opmerkingen: