zondag 4 januari 2009

MWSF...OMG OMG PowerBook G5 OMG OMG!

Jaaaaaa, daar gaan "we" weer! De MacWorld Expo 2009 staat bijna voor deur dus alle rumoursite's en aanverwante artikelen zijn al weer dagen aan het fappen op mogelijke nieuwe hardware. Ik geloof het zo langzamerhand wel. iPhone Nano? Ik mot een iPhone Shuffle, lekker random nummers uit je Adresboek bellen. Nieuwe iMac's, nieuwe LED Cinema Display's het komt allemaal. Pak alvast de bingo kaarten!
Oh nee die kan je dit jaar niet meer gebruiken want El Stevo geeft geen Keynote. Schrap je "BOOM!", de "Amazing!" en de "Let's talk about the iPhone" vakjes maar. Sterker nog, dit jaar is het laatste jaar van Apple op de MacWorld Expo. "Oh kommer en kwel, Steve gaat weg bij het geliefde bedrijf in Cupertino!", "Apple gaat dood!", "Apple gaat zonder Steve nooooit meer van die mooie producten maken" (hmmm heb ik dat niet eerder gehoord bij de terugkeer van Steve?).
We zullen zien, a.s. dinsdag is er een presentatie van Apple, gegeven door Phil Schiller, iemand die al veel vaker het presentatie podium van Apple beklommen heeft. Een mooie keynote is leuk maar uiteindelijk gaat het toch om de producten nietwaar?

Geen opmerkingen: